Origi

Hogy mi is az az Origi?

Számomra egy nagyon izgalmas feladat, mások számára minden ami természetes, tiszta és minőségi. Nyár óta csöppentem bele egy szuper dologba, ami először csak fotózásnak indult, de aztán egy olyan folyamat részese lehettem, ami nagyon érdekes volt.

Na de tényleg mi az az Origi?

Az Origi nem más mint mint minőségi natúr kozmetikum. Na igen tudom, hogy a boltban is lehet szappant venni, de nekem szerencsém volt azt látni amit más nem. Ezek a termékek minőségi alapanyagokból készülnek, és nem egy gyárban a futószalagról jönnek le, hanem odafigyeléssel, kézzel és szeretettel készülnek. Ez valóban nem túlzás. Ez a két csaj Rita és Ági mindent megtesznek azért, hogy termékeik egy igazán színvonalas márkát képviseljenek.

Együttműködés

Nagyon szeretem azokat ez embereket akik igényesek a munkáira, és ezért is örültem nagyon annak amikor kiderült, hogy nem csak a fotózásban de az arculatban és a termékek csomagolásának kialakításában is szerepem lesz. Több hónapi közös munka van a hátunk mögött, aminek majdnem minden napja izgalmas volt. Volt itt minden mint egy jó sorozatban. Izgalom, akadályok, fejtőrés, de a legtöbb talán a kreativitás. A végeredményt elnézve pedig szerintem látszik rajta, hogy mindenki egy kicsit a szívét is beletette.

A legjobb érzés

Van az az igazán jóleső érzés amikor hónapok munkáját egyszer csak a kezedben tarthatod, az leírhatatlan. Én csak a csomagolás miatt éreztem, ezért aztán biztos vagyok benne, hogy a csajok akiknek mind a beltartalom, mind a külsőségek talán mondhatjuk úgy, hogy a “saját gyermeküket” tarthatták kezükben el sem tudom képzelni milyen lehetett. A termékfotózás a leggyorsabb folyamat volt az egészben, és az ember azt gondolná unalmas monoton munka, de igazából, itt annyi szín és illat volt, hogy ettől kapott egy igazán jó és kellemes hangulatot.

Reklám helye

Én nem vagyok sem ügynök sem értékesítő, de van amit mint magánemberként nyugodt szívvel ajánlok és az ez a márka, ráadásul a babától felnőtt korosztályig mindenki találhat magának vagy ismerősének kedvére és ízlésére való kozmetikumot. Fotókat teszek fel ide is, de a legtöbbet a origi.shop.hu oldalon találni. Jó nézelődést!