Eredményeim

2017

Április:
Az egység című képem kiállításra került, a Prizma Kör szervezésében a Pestújhelyi Közösségi ház “Mozgás-Forma” című kiállításán.
A Triptochon című képem kiállításra került a Prizma Kör által szervezett “Egytől – Egyig” című internetes kiállításán.

Május:
Az Elmélyülés és Töprengés című képeim kiállításra kerültek, a Prizma Kör szervezésében a Pestújhelyi Közösségi ház “Gondolkodó Ember” című kiállításán.

Június:
A Nyár című képem kiállításra került a Prizma Kör által szervezett “Sziluett” című internetes kiállításán.

Szeptember:
A Kalap és a Láncra verve című képeim kiállításra kerültek, a Prizma Kör által szervezett “A.K.T” című internetes kiállításán.
A csibész és A tekintet című képem kiállításra kerültek, a Prizma Kör szervezésében a Pestújhelyi Közösségi ház “Padon ülő ember és Portré” című kiállításán.

Október:
Az idő kontrasztja, Jelen és a múlt és az Akkor és most című képeim kiállításra kerültek, a Prizma Kör által szervezett “Az idő” című internetes kiállításán.

November:
A Szépség című képem kiállításra került, a DaDalia Galéria Fotóköre által szervezett  IV. Szeretett világunk  című kiállításán.

December:
A Lélek tükre című képem 2. helyezést ért el, az Ajtó című képeim pedig kiállításra kerültek, a Prizma Kör által szervezett “Szemben” című internetes kiállításán.